Total de visualitzacions de pàgina:

20 d’octubre 2008

Ultims dies per Kandy

Finalment ahir vam tornar a anar de festa amb en Namal. es un tiu interessant que t'explica un munt de coses que segurament serien dificils d'escoltar o veure amb un altre guia.

Aquest mati, ja que no teniem clar que haviem de fer, ens ha portat a unes cascades que hi ha pels voltants. Ellcom que ja sabia que hi haurien "sangujuelas" ja havia portat el remei; sal. Ens l'hem tirat pels peus i practicament no ens n'ha pujat cap. Hem estat a sota la cascada xerrant tranquilament i sense ningu mes.

De tornada, com que passavem prop de casa seva ens ha convidat a un te. Ens ha portat a la ciutat i ens hem acomiadat.

Ja teniem un guia conegut per internet, de referencies d'un bog de gent espanyola que l'havia contractat i ens ha semblat be, aixi que dema marxem cap a les muntanyes, a viure noves aventures, pero aquesta vegada amb mes fred, ja que les muntanyes son d'uns 2000m.

Estem una mica refredats ja que els aires condicionats els tenen fortissims i el canvi de temperatura mata! sort que portem echinaceas. De tota manera aqui tenen molta medecina ayurvedica.

En Namal ens ha pogut ensenyar avui, varis arbres i plantes curatives per a qualsevol cosa que els passa. L'atosuficiencia que tenen es impressionant!

Avui no us posem fotos ja que aixo va molt lent...

Apa records i fins aviat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola nois!!!quina enveja jo ja he tornat a la feina i vosaltres de relax, al final de les vostres vacances podreu fer un llibre de les vostres aventures.
Veig que esteu en molt bona força fisica. Dubto molt que jo hagues pogut pujar 1200 escalons, si heu pogut fer aixo ja podeu fer l`altre muntanya de 5000 escalons.
Bueno que us vagi be la proxima expidició. cuideu-vos ESTERITA

Esther Feixas ha dit...

HOLA!!!!!!!
QUE TAL? COM ESTEU? PER EL QUE VEIG VA TOT MOLT I MOLT BÉ!I LA VERITAT ÉS QUE FEU UNA MIQUETA D'ENVEJA!JEJE!ARA JA US DEU QUEDAR POC X A TORNAR, NO?QUIN DIA TORNEU?HO HEU D'APROFITAR TOT. QUE L'HO BÓ DURA POC!JEJE!I LLAVORS L'HIVER ÉS MOLT LLARG!EN MARC HEM DEIA QUE ES VOLIA QUEDAR PER ALLÀ, NO?AMB ELS BUDES, ELS ELEFANTS...JEJE!A!NO US ENFADEU,PERÒ EN MILU S'HEM VA ESCAPAR I NO L'HE TROBAT!HEM SAP MOLT DE GREU!JA US COMPRARÉ UN!JEJE