Total de visualitzacions de pàgina:

29 d’octubre 2008

SriLank Finish...

Hola de nou a tots!!!


Aixo se'ns acaba. Ens ha passat volant!
Mai hauriem dit que tres setmanetes passarien tant rapid... i es que no ens n'hem ni adonat que ja s'ha acabat. Dema a mitjanit agafem el vol de tornada, que arriba a Paris a les 7h del mati de divendres, i despres un Ryanair de tornada fins a Girona. Cap a les tres de la tarda, ja estarem de nou tocant la gaita per aqui.


Hem estat una nit a Hikaduwa, pero pel cami he passat per la zona mes devastada pel tsunami de la costa oest. Ha estat esfeidor. Veureu a la foto la resta d'una de les moltes cases que encara estan semiensorrades. A Aquesta poblacio va ser on el Tsunami va enganxar un tren i hi van morir 150 persones.

A Hikaduwa feia una calor impressionant, moltissina himitat i un mar molt i molt alterat. L'endema marxem cap a Negombo, punt de partida per passar-hi les dues ultimes nits. El trajecte el fem amb taxi privat, 125KM quasi quatre hores. Impressionant!!!

Hem trbat molt bon temps i 'arribada ha estat com tornar a un lloc on semblava que no hi haviem estat. Tot era molt mes maco que el primer dia. I es que ja estem acostumats a la manera de viure i de pensar d'aquesta gent, que es fantastica.

Avui, ens hem anat a relaxar aun hotelet amb piscina, que no es el nostre. Per estar-hi tot el dia ens han fet agafar un tiket que valia 900ptes i podiem fer servir la piscina tot el dia, les instal.lacions i dinar inclos tipus bufet. Que car!!!

Per cert, estereita. Tenies rao, la Sandra ha desconectat tant que ara ja no sap ni com s'engega l'ordinador... jeje tot es fantastic.

Ahir fent una cerveseta comentavem que la gent d'aqui es una passada, no hi ha gens de malicia, en cap moment ens hem sentit en perill.

Potser hem viscut mes aquest pais, que Vietnam. Ens hem integrat, hem disfrutat i compartit molt moments amb gent d'aqui que t'hi pots entendre facilament. Molts t'expliquen coses sense voler res a canvi. Ens hem sentit molt acollits i segurament el pais s'ho val. Aquest pais podem dir que l'hem fet i l'hem viscut.


Descansant a la piscina de Negombo


Una marmota tipica del pais.


Platja de Hikaduwa


Agafant gana per esmorzar


Hikaduwa a primera hora


Posta de sol a l'indic. aquesta no la veiem des de l'emporda, nomes quan surt...


Una de les moltes cases que encara queden a mitjes del tsunami


Platja de Unawatuna abans de marxar


Tempesta acostant-se al fort de Galle


Parada de peix a Galle


Apa Nois, fins aviat.


Nota: moltes fotos ja les veureu ja que ens ha estat impossible pernjar-les degut al tamany i a un problema tecnic...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lindas fotos. Parabens !!

Anònim ha dit...

Nice blog.
Beautiful pictures.
Bravo...

Please visit:

http://realbali.info

Keep blogging.
Let's share to the world.

Anònim ha dit...

Hola nois! Som l'Alberto i la Sus, com torneu el divendres des de Girona? Voleu que us vinguem a recollir nosaltres? Estarem pendents del blog, vale?
Acabeu d'aprofitar aquests últims moments!!! Ens veiem aviat!

Anònim ha dit...

Molt guapos!!! com m'agrada veure les vostres fotos a la platja i amb biquini em dona bon rotllo, disfruteu molt que aquí fa molta fred!!!
LOURDES

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je