Total de visualitzacions de pàgina:

26 d’octubre 2008

Plou i fa sol....

Aqui el temps es molt canviant. Avui mateix ens hem aixecat a les 7 del mati amb el cel tapadet pero res d'aigua. Ens posem el banyador, baixem a esmorzar i.... una tempesta enorme, uns nuvulots ben foscos cobrien el cel, i nomes aigua i aigua. Apa, tornem a treure el banyador i decidim anar a visitar Galle, una ciutat amb un Fort construit pels holandesos. Pel cami gens de pluja, i nomes de baixar del tuk-tuk i fer quatre passes, tornem a veure una tempesta que s'acostava rapidament. Hem quedat xops com 2 pollets amb nomes 1 minut!!!

Caminant per Galle, ha tornat a sortir el sol, i sol ben fort. Costava respirar enmig del carrer entre tanta calor i contaminacio. Crec que a Barcelona no hi ha gens de polucio en comparaci'o a la que hi ha aqui. Els autobusos son com cafeteres, que van de gom a gom i deixen anar un fum mes negre que el seu propi color de pell!!!

Doncs aixi que decidim tornar cap a Unawuatuna, anar cap a l'habitacio i posar-nos altre vegada el banyador. I finalment, despres de tant canviar-nos nosaltres i tan canviar el temps, hem pogut gaudir una bona estoneta de la platja i del sol, fins despres de dinar, que ja apretava tan el sol, que hem decidit anar cap a l'hotel, dutxar-nos i tonar cap al carrer. Ja podeu veure que el dia ha estat mogudet, eh? treure i posar roba....

Aquest vespre fan una Barbacoa a un bar d'aquests de la platja, i suposo que anirem a treure el nas per alla a veure que tal es! Tenen tanta carn i tan de peix que de ben segur sera bonissima. Ahir a la nit, ens vam menjar un plat de peix ( llagosta, cranc, calamars, gambes) per nomes 2000 rupies que venen a ser per fer-ho mes facil 2000 de les antigues pessetes.

Per que us en feu una idea de lo barat que es tot per aqui, a Kandy, a la casa on dormiem dels metges, pagavem per nit 900 rupies ( 900 ptes). Un esmorzar amb fruita, torrades i melmelada, te i cafe amb llet, i ous ferrats o truita, costa 200 rupies ( 200 ptes)....

Tal com us vam dir, no penjavem fotos pq creiem que era problema de l'ordinador. Doncs no, resulta que un dels ultims dies a Kandy, l'ordinador que teniem no tenis USB i el noi encarregat se les va copiar al seu ordinador i les va deixar al servidor, amb tanta mala sort, que ens va borrar una arxiu de la targeta de memoria i ara no les podem obrir!!! Les podem veure a la camara, pero no a l'ordinador. Una putada ben gran, esperem poder-les recuperar un cop a casa!!! Tenim una altre targeta i avui l'hem canviat!!! Pero per variar, tornem a tenir problemes per penjar fotos, pq tot i que ens han dit que aquest internet cafe es el mes rapid de l'illa, portem mes de 10 minuts intentant penjar una foto!!!!

Dema, si anem cap a Hikkaduwa, intentarem sense falta posar-vos alguna imatge abans que tronem ja cap a casa!

Ah! Ara torna a ploure quatre gotes i tambe fa sol!!!





3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola una altra vegada des de l'hospital!! Veig que el temps quasi com aquí perquè dij i div fotia un fred que pelava i el finde que treballo ha fet un solàs d'allò + calentonet. Bé doncs, aprofiteu aquests últims dies de menjar bo i barat que aquí la crisi continua. Fins aviat i que acabi d'anar molt bé! Sus.
P.D. Records de l'Alberto que està molt enfeinat amb el postgrau i amb prou feines ens veiem.

albert ha dit...

klskkiwooeirrfioiewirew!!
(que en sinhala vol dir: Hooooooola quetaaaall!!)

Com veieu m'he passat el matí documentant-me en la llengua de Sri Lanka per saludar-vos. Veig que esteu la mar de bé, eh? Uns aquí, treient el país de la crisi i vosaltres tumbats a la bartola (o kldskfskiis, com dirien els srilankesos). Quina 'peaso' enveja (sana, eh?)!!
Disfruteu molt i molt per allà, que per les fotos que he vist és xulíssim. Records de la Susanna també!

Ens veiem!!

ksjskkskkk
(és a dir, Alberto)

Ingrid ha dit...

hOLA aventurers, sous els meus herois!! ostres, ostres quina enveja, wala quin viatge que esteu fent!!
Ara ja sabeu què us espera a casa: la depre, jejejeje però d'aqui unes setmanetes ja no estareu nostàlgics.
La Mònica ja ha tingut l'Arnau!!! o sigui que ens haurem de coordinar per anar-la a veure, eh?
Jo estic preparant el meu viatge a Singapore i ara no se si anar 3 dies a Bangkok o al Vietnam (Bahia de Halong o Ho Chi Minh) ja em direu què haig de fer!!!!
Un petonàs ben gros