Total de visualitzacions de pàgina:

30 d’octubre 2008

Hello hello

Ahir a la nit, amb l'excusa que era la nostra ultima nit aqui, ens van enredar una mica. Vam estar a un bar molt guapo amb 3 singalesos, 2 noruegs, 1 londinenc i nosaltres 2.... De fet, creiem que aquests ultims dies s'ha notat una entrada de turistes, pq fins ara no n'haviem vist ni en prou feines 20. Vam passar una estona agradable fins que alla a les 23 h vam veure que allo podia convertir-se en un no parar!!!

Ara ja estem acabant els ultims instants en aquest pais. d'aqui a unes dues hores ja serem a l'aeroport esperant poder passar les 11 fantastiques hores dins l'avio abans d'arribar a Paris dema a les 7.35h del mati.

Esperem que no hi hagi cap problema amb les BOMBES!!! BOMBES???? Si, no us ho haviem dit pero podriem dir que aquest pais actualment esta en guerra!!! Guerra controlada i focalitzada al nord de l'illa, amb els tamils, pero a vegades hi ha petits atemptats sobretot en transports publics de la gran ciutat, Colombo, que per aquest mateix motiu vam descartar-la del nostre trajecte. Potser us semblava estrany que no anessim a la capital, pero el motiu era aquest. Hem pogut veure mes d'un "KAZA" i helicopters de guerra sobrevolant els nostres caps. Fins i tot, un dia vam sentir unes bombes, i era l'armada que estava entrenant al golf de GAlle. Tot plegat, interessant. Tot i aixo, la gent continua somrient com sempre i fent passar unes bones estones als turistes.

Sus i Berto: Dema pensavem agafar un bus fins l'estacio i despres el tren. Tenim bastanta bona combinacio i esperm que aqui no hi hagi bombes als trens o busos. arribem a les 15h a Girona. Si algu hagues de venir, ens envieu un sms al mobil.

Fins dema doncs!!!