Total de visualitzacions de pàgina:

11 de novembre 2007

Avui toca ONIBUS

Hola genti,

Aqui estem una altra vegada i a punt d´enfilar-nos a un onibus camí a Salvador. hi passarem 10 h per fer un tallet de res, però és que amb les carreteres que hi ha no ens extranya que triguin tant, no és per anar a poc a poc, perquè tela com condueixen.

Avui hem fet dia de relax a la platja, sense fer massa res i decidint a veure cap on anirem quan arribem a Salvador. La nostra idea era anar a la Chapada Diamantina, una reserva natural enmig d´un desert, amb una possibilitat inmensa de diferents tipus d´excursions, trekkings, casacades, etc però ens ho han desaconsellat pq fa més de 6 mesos que no hi plou i a més fa pocs dies hi ha hagut un incendi bastant bèstia. L´altra opció és pujar cap al nord de Salvador i anar ja cap a Praia do Forte, que ja teniem pensant anar-hi també.
També vam mirar d´anar a Natal i Pipa o Fortaleza però no hi havia vols. Només en queda 1 setmaneta i tampoc volem pujar massa... ( tot el que es puja, s´ha de baixar )
Com veieu aquesta nit tindrem feina al bus....

Us deixem unes fotos que potser no són les millors que hem fet, però us assegurem que hem passat una bona estona i hem rigut moltissim observant aquesta colla de nens, nois, i noies també jugant a futbol a la platja. Quin control que tenen!!! tant a dins com fora l´aigua....

L´altra és d´uns micos o l´espècie que sigui que hem trobat pel camí. Al principi quasi no es deixaven veure i al final en teniem uns quants al voltant i fins i tot menjaven del què els donavem.

I l´última foto, l´última no sabem..... Deu ser l´arbre que es lloga??? Per fer-hi qué???

















2 comentaris:

litus ha dit...

Ostres Marc, em pensava que el què estava menjant el plàtan eres tu que t'havies deixat barba! Jejejeje.... Ja veig que tot va bé i que no ens trobeu a faltar massa... En fi, ens veiem aviat! Feu bondat.

Anònim ha dit...

Hola!!!!!
Que tal?
Ja veig que per aquí tot molt bé!A veure si hem porteu l'animalet aquest del plàtan, que m'ha agradat molt!!!!Jo en vull un, per la pelu!!!!!Jeje!I sino porteu¬ me un brassiler!!!!!!!!Esther