Total de visualitzacions de pàgina:

14 de novembre 2007

Últims dies... però encara queda!

Hola a tots!!!

Ja feia dies que no us deiem res... després del nostre viatget amb l´onibus dels pebrots, que no s´acabava mai, vam arribar a Salvador on allà vam agafar un altre bus, dues horetes més, per fer només 50km!!! aki són molt lents!!! Vam anar a Praia do Forte. Un poblet adaptat al Turisme de Salvador, maco però molt mort entre setmana ja que aqui és temporada baixa. Les platges no eren del millor que hem vist, i simplement l´atractiu està en el projecte Tamar, un projecte de reintroducció de "tartarugues marines", o sigui tortugues!!!

Només hi vam passar una nit, una nit perquè ahir era dimarts, i els dimarts toca festa al Pelourinho!!! Quin Festival! A les 19h en diferents zones del barri tot era musica i balls al carrer, cervesa i Caipirinhes. Tot es concentra al nucli històric, però pràcticament res en locals, tot és al carrer. Vam poder gaudir del veritable ambient brasilè de festa on ningú té vergonya de ballar, cantar, beure o fer simplement
l´intenció de moure´s al ritme brasileny com ho vam intentar nosaltres. Impossible, per molt que un sàpiga moure´s, mai ho fas amb l´estil i el ritme que tenen ells.

Una nit molt divertida que va varem fer durar fins la 1h, però que a les quatre encara durava... imagineu, portàven desde les 7 de la tarda!

Encara ens queden alguns dies però aqui les distàncies son molt llargues i no tenim temps suficient per seguir pujant ni baixant ja que ens fa perdre molts dies, i La Chapada Diamantina, ens la van desaconsellar, ham decidit tornar a Morro! I a més demà dia 15 és festiu cosa que a Morro hi ha un ambient de por fins diumenge, i com no, ens hi hem apuntat per acabar aquests dies de vacances sense fer res... tot i que ens tornem plantejar si val la pena tornar. Fa fred, no?

















1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei!!!!
Ja veig que en allà hi ha molta juerga,eh?I que us ho passeu d'allò més bé!I quins ullets, que porteu!!!Jeje!!!!!
WEi "cuñao", que fas amb aquesta brasilenya?Ja esta bé,eh?Com t'hi arrapes,eh?Jeje!La noia jove que surt ballant a la foto, era molt més guapa!A veure si partirem peres!!!!!Jeje!Un petonet!!!!