Total de visualitzacions de pàgina:

05 d’octubre 2008

marxem cap aquí... Sri Lanka!


Mostra un mapa més gran
Mapa interactiu del Google. Podeu baixar a detalls molt petitets!


Ja quasi ha arribat el plat fort de les vacances.... 3 setmanetes de res.

Aquest any hem decidit tornar a tirar cap a l'Àsia, però no patiu, no anem tant lluny com a Vietnam, ens quedem una mica més a prop. Quasi bé enmig de l'Índic, sota la Índia, al costat de les Maldives. Una illeta que en Colon va trobar i que va dir que era el millor raconet del món. En les rutes mercantils si et despistaves hi passaves per sobre. Tant fàcil de trobar que fins i tot el Tsunami del 2004, no li va costar gens trobar-la (Glups!).

Mal serà que n'hi torni haver un altre en aquestes tres setmanetes... esperem que no!

Ja ens agradaria no tornar, però no per aquests motius...

Marxarem diumenge 12 d'octubre, que allà no celebren coses rares com aquí.

Com sempre, bitllet d'avió i prou. Un Ryanair a primera hora fins París, i a migdia, vol directe amb SriLankan Airlines. Una companyia d'aquelles noves que tenen els models tots nous, no patiu; d'aquests encara no n'ha baixat cap, i que duri!!!

Un cop allà, ja veurem. Us anirem explicant si anem trobant connexions a Internet, que el que hem llegit, és relativament fàcil. Apa Siau!!! Passeu-ho bé i treballeu força, que no us atrapi la crisi!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vista aquest països ha de ser una passada, potser algun dia el fagi jo també, un quadern de viatge molt interessant.

Esther Feixas ha dit...

EI!!!!
QUE TAL?COM VA TOT X AQUÍ?JA VEIG QUE MOLI I MOLT BÉ!AQUELLA SAGRENTANA DE LA FOTO M'HA AGRADAT MOLTÍSSIM,A VEURE SI M'HEN ACOSEGUIU ALGUNA, NO?JEJE!
PER CERT EL MILÚ ESTÀ MALALT, L'HEM TINGUT QUE PORTAT EL VETERINARI, I ENS VA COBRAR 200 EUROS, JA US PASSARÉ LA FACTURA!!!JEJEJE