Total de visualitzacions de pàgina:

05 de novembre 2007

Kin Morro !!!

Jo em vull venir a morir aquí

Això és el que la Sandra va dir només arribar i veure quatre coses d´aquest lloc.
Creiem que poc es pot dir d´ aquest poblet, bé, es poden dir moltes i moltes coses, però en només veure les fotos crec que ja us podeu fer la idea de com és.

Al sortir de la llanxa en la que vam arribar i pujar les escales que condueixen cap al centre del poble ja vam quedar sorpresos. El mitjà de transport més comú pel poble és els carros, però no els carros de cavalls, no, les carratilles de tota la vida, la dels manobres.... o el transport per mar, que son unes barquetes on hi transporten tot el material més gran.

Els carrers no estan asfaltats, són de sorra de platja i encara ho fa més encantador. Es respira un ambient de tranquilitat a tot el poble que és fantàstic. Té bàsicament 4 platges i no sabem tampoc quina és la més xula, totes tenen alguna cosa que les fa especials. Hi ha molts restaurants i infinitat de llocs per poder anar a fer des d´un suc a un caipirinha i menjar des d´una pizza, un bon tall de carn (picanha) o una bona llagosta.

En definitiva i sense enrollar-nos gaire més, només mireu les fotos i , pels que no hi heu estat, us fareu una idea de com és, i pels que ja ho coneixeu potser us farem venir una mica de nostàlgia..... jeje.

Estem segurs que aquesta illa ha de tenir molts raconets, i tot i que demà farem una sortida amb barqueta, estem segurs que encara ens en quedaran tants i tants altres per explorar.

Teniem intenció de marxar demà a la tarda.... ja veurem!!!!

Aqui teniu algunes fotos del centenar i pico que hem fet .


Vista de Morro des de la 2a praia


Sucs i combinats recent fets


















1 comentari:

Ingrid ha dit...

I-M-P-R-E-S-S-I-O-N-A-N-T!!!