Total de visualitzacions de pàgina:

20 de setembre 2007

Mont Saint Michel

Avui si que ja estavem preparats per veure molts xinesos amb càmeres; el que ja no comptavem era veure escoles, viatges de l'Imserso, i uns quants espanyolets, jeje. aquests se'ls veu d'una hora lluny, més que res perquè són una mica escandalosos... només una mica.

El poblet està força bé; s'havia de veure. Però una vegada vist, no crec que sigui dels llocs on tornaries. Voliem veure la pujada de la marea però no seria marea alta
fins a les 18h, i la veritat, tanta estona envoltats de tants "guirufos" podia ser esgotador.








Marxem i fem camí fins a la Normandia. El paisatge ja canvia, ja no és el mateix. Potser més amunt sí però nosaltres només arribem a Caen i la costa del desembarc. Hi ha moltes restes militars convertides en museu, però la zona tampoc té res més d'especial que la pròpia història. No li sabem trobar l'encant, i ... cada vegada fa més fred.
Decidim no pujar més i anem fent kilòmetres de baixada; en fem uns quants i arribem a Le Mans. Aquí hi fem nit. Curiositat... anem a un Etap k està ple, però el Garçon de la porta fa una trucada i ens diu que podem anar a un Hotel de 4* al mateix preu que l'Etap, a 38€ ! semblava una estafa però no, era veritat! quines coses.

Le Mans està tot potes enlaire, estant muntant el tranvia i la tene una mica liada. És dijous al vespre i no hi ha gaire ambient. Feina a trobar algun restaurant, però al final podem sopar. Demà continuarem baixat.