Total de visualitzacions de pàgina:

01 d’agost 2006

Muntanyes del Nord-Oest ( 2a part)



Per fi ahir al vespre vam arribar a Sapa, despres de 7h a la carretera per fer nomes 300km. Aqui les distancies es fan eternes. La carretrea que vam agafar per fer el nord esta en molt mal estat, i mes aquests dies de tanta pluja. Pero es la unica que hi ha. Per arribar a Sapa, es pot fer des de Hanoi amb tren pero el trajecte es de nits i esclar,un es perd el paisatge tan fantastic que es troba per aqui dalt. Al fer-ho amb 4x4 privat ifent tota la carretera hem pogut viure alguna altra aventureta, com esllavissades continues,jeje, pero hem arribat sans i estalvis.O sigui, que no patiu. Penseu que erem els unics turistes que hi havia en tot el trajecte.

VISTA DEL CAMI CAP A SAPA







Avui hem fet un trekking de 6 hores per les muntanyes del voltant de Sapa, veient els cultius d'arros i alguns poblats d'etnies locals. Estem destrossats tan pels Km, com pel sol i tambe per les nenes de les etnies que no paraven se seguir-nos per vendre el que fan elles mateixes. Aqui podeu veure algunes de les fotos que hem fet durant el trekking.











ah, ens feu molta enveja per les fotos del casament. Aixo no s'hi val, ens en podrieu enviar alguna per mail,no? Aixi recordem el que va passar, pq ara mateix ja sembla que faci molt i tot just fa una setmaneta que ens vam convertir en "marit i muller", jeje.

Ens agrada saber que tots esteu molt be i que ens aneu dient com esta tot per aqui. Per nosaltres no heu de patir, ja que per fi hem trobat el nostre desti: Vietnam, es broma, Tornarem!!!!

Records i petons per Castello i Figueres, Vila-Sacra, El Far i Nairobi, que ens va fer molta il.lusio rebre un missatget des del Safari que esteu fent.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

QUINA ENVEJA QUE ENS FEU, AQUI A LA CAIXA A LA JONQUERA NO HO PASSEM TAN BÉ.
MARC, VAL A DIR QUE LA GENT TÉ MOLTA PENA DE SABER QUE JA NO TORNARÀS I ET DONEN MOLTS RECORDS.

ELS VOSTRES AMICS.

LLUÍS I XAVI 3718

Anònim ha dit...

hola, nois, les fotos son guapisismes,cada cop em feu mes enveja,(ke consti que sana)aqui sempre es lo mateix no passa res excepcional.Bueno que us vagi be

Anna Bartolomé ha dit...

Eiiiiii!!!! no si val despistar-se aquí que ja heu escrit moltíssim i se m'ha acumulat feina!
Ostres, ho acabo de llegir tot i tela la marxaque porteu,eh?! Esteu fets unes màquines, quin fart de voltar...i tu Sandra ets tota una campiona, me n'alegro que l'estomac t'accepti tant bé el menjar d'aquí, que pel que m'han explicat que té molt de merit!( que quan deus veure la carn penjada en canal amb totes les mosques ponent-hi ous ets deus fer farts de riure pensant amb les inspeccions d'higiene que ens feien al champion,eh?)
Bé, per aquí poques novetats...
Una abraçada des de Girona!