Total de visualitzacions de pàgina:

30 de juliol 2006

Perduts per les muntanyes del Nord-Oest





Xin Chao,

Ja us vam dir que fariem una excursio pel nord, doncs be, ja estem a mig cami. Vam marxar de Hanoi abans d ahir desti cap a Mai Chau, un petit poblet enmig d'arrossars inmensos i que les cases estan sobre de pilars de fusta. Per nosaltres serien com pallers pero ells hi viuen o hi tenen el negoci i tallers de teixits a sota.
Varem dormir en una casa d'aquestes a terra, sobre d'una flassada ( no tenim la c trencada ) com les d'en songoku.
A les cinc del mati ja tothom corre, muntant paredetes i fent l'esmorzar... quan surt el sol i canta el primer gall.
A quarts de set ja agafavem el cotxe, un 4x4 ultim model ( dels anys 80 es clar) i ja totnavem a ser a la carretera ( una quarta part de carretera de la de Macanet de Cabrenys ) desti: qui sap on?
Hem passat nit a un petit poblet on no hi havia res de res, que es deia Son La i que no recomanem passar-hi la nit.
Avui ja hem comenssat a enfilar muntanya de veritat i ens hem trobat amb uns paissatges de pel.licula pero amb una carretera amb desprendiments bastant forts, ja que ultimament ha plogut molt.
Despres de 8h de cami, hem arribat a Dien Bien Phu, un poble a 34km de la Frontera amb Laos, on els francesos varen marxar amb la cua entre cames despres de perdre definitivament aquesta batalla el maig del 54. I es que els vietnamites son l'ostia ja que sembla que no hi toquen pero ja han guanyat a Xina, Cambodja, Franssa i EUA, o sigui que, poca broma!
Per sort, com que es troben segurs amb ells mateixos, no busquen gresca.
Estem menjat "de collons" a tots els llocs on hem menjat, esta tot bonissim i de moment res ens fa mal. Fins i tot a la Sandra li senta de conya, millor que la dieta mediterrania, jejeje...

Dema, si tot va be, arribarem a sapa, un altre poblet de les muntanyes, prop de la frontera xinesa, envoltada d'un paisatge excel.lent, habitada per unes etnies diferents als vietnamites que es diuen Hmong, Dao. Penseu que son capassos de cultivar l'arros en pendent de muntanyes... sera genial!!!

Aqui us deuxem alguna foto del viatge per les muntanyes

PD: Portem 1h i mitja itentant penjar mes fotos pero aquest maleit ordinador no ens ho permet. Les connexions fora de la capital son molt dolentes. Ja ho anirem provant des d'algun altre punt.

Molts petons i records.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei xulos que tal!!! Aqui fot una calor... a part, a mi ja se m'han acabat les vacances, dema ja començo, però bueno, no passa res. Ei, el casament em va encantar, m'ho vaig passar molt bé, però al final estava molt petada, pero molt xulo.
Xatis, espero que us ho passeu de maravella i que aprofiteu tot el que podeu aquest viatge, apa doncs, que vagi bé, petons

Anònim ha dit...

Hola Nois!!!!
Sóm en Ferran i la Beth que estem fent el xeferder!!!! ja veiem que esteu molt i molt bé!!! però la foto del cucs no es que m'hagi agradat gaire.
Per aquí a Figueres tot va molt i molt bé, i per cert Sandra et trobu molt a faltar a la feina, espero que tornis aviat,
petons ja ens anirem dient alguna cosa
Petonikus!!!!!!!!!!