Total de visualitzacions de pàgina:

21 d’agost 2006

Hem de marxar d'aqui...

No ens hi podem estar mes, si no acabarem amb el pressupost de les vacances! cada carrer, cada cantonada que girem, hi ha una nova botiga que val la pena entrar-hi... i un cop a dins ja no en pots sortir sense algun encarrec.

Amb el menjar ens passa igual, aqui tot esta bonissim i restaurant que veiem, restaurant que entrariem! acabem menjant sense gana.

Avui voliem marxar pero anem tant carregats que no hem pogut! Es broma; ens feia mandra agafar un bus public, desplassar-nos a l'estacio, i camina que caminaras... ens han ofert la possibilitat de llogar el que aqui en diuen un "privat car" que no es res mes que un tiu que et porta amb el seu cotxe o de l'agencia... aprofitant el viatge, els hem demanat de poder fer alguna de les sortides que voliem fer. Pel cami visitarem les muntanyes de marbre, la platja de la Xina, que es on descansaven els soldats americans i que en varen fer una serie de televisio amb el mateix nom, un coll de muntanya amb vistes genials ( si no es nuvol) i la platja de Lang Co, finalment acabem a Hue, un altre lloc amb molta historia, mentre anem pujant cap a Hanoi city.

I es que aqui, per tal de fer algun caler, tot es possible fer-ho, simplement cal trobar el preu que vagi be a tothom.

Avui no hi han fotos, aixi que mes endavant ja farem una altra seleccio de les millors, i de passada us expliquem el que haurem fet. Apa siau!

4 comentaris:

Anna Bartolomé ha dit...

Eiiii parelleta!!!
Cada cop que us veig em feu més envidita!!!joer...Jo vaig estar quatre dies a l'Alguer amb les meves germanes i ma mare i se'm va fer curtíssim, ja ho diuen que lo bueno dura poco!! Però em va anar molt bé per desconectar una mica de la feina, que portem un estiu de calor allà al huertuu que no s'hi pot estar!
Per aqui Girona sense masses novetats. Anant currant i exprimint els caps de setmana per treure-ls-hi tot el suc, que sinó es fan massa curts!
Bé, aneu explicant que fa goig de veure que almenys algu s'ho esta passant bé.
Disfruteu molt guapus!!

Anònim ha dit...

Nooiiisss!!! Aprofiteu al màxim que avui he tornat a la feina i ja tinc una depressió post-vacacional!!! No sabeu la sort que teniu d'estar aquí fotent-vos aquesta "vidorra"... Molts records d'un que ja torna a estar immmers en la rutina diaria!!! Litus

Anònim ha dit...

aprofiteu el temps nois!!

Anònim ha dit...

Per cert... que morenets que esteu!!! i no val no penjar fotos!!!!!