Total de visualitzacions de pàgina:

05 d’octubre 2009

Sicília

Del 22 de Setembre al 3 d'Octubre

De tant en tant també va bé fer una mica de cultura europea i com que aquesta vegada tampoc podíem marxar massa lluny per qüestions de dies i de "salut" vam decidir passar uns dies de relax i gaudir de la gran oferta gastronòmica i vinícola d'un país com és Itàlia. Tot i que hem de dir que Sicília és com un país independent d'Itàlia pq té una cultura diferent a la resta del país, els costums, el menjar, ... en fi, com Catalunya!!!

Ruta: Vol Girona- Trapani /Lloguem cotxe i voltant per tota la costa: Trapani - Marsala- Mazara del Vallo - Agrigento - Modica- Ragusa- Siracusa - Taormina- Volcà Etna - Messina- Cefalú- San Vito lo Capo - Erice - Trapani

No explicarem tot el viatge perquè hem visitat tant que podríem dedicar pàgines i més pàgines. Però el que si que us direm és que ens ha agradat moltíssim i que algun dia, haurem de tornar per fer la part interior de l'illa i poder així acabar de gaudir d'aquest indret tan fantàstic. Excel·lent pasta, varietats de raïm exclusivament autòctones que ni sabíem que existien ( i això que ens encanta el vi), unes postres fantàstiques com els cannolis, una herència grega i romana impressionant, el volcà actiu més grans d'Europa i és clar ... la màfia siciliana!!!

Deixem unes quantes fotos que intenten demostrar com és aquesta illa del mediterrani.





Scala dei Turchi:




Ruïnes de Selinunte:



Mòdica:




Siracusa:
Teatre Grec




Amfiteatre romà


Volcà Etna:










Cefalú:





Gastronomia: