Total de visualitzacions de pàgina:

17 de novembre 2007

Això s´acaba...

Ja queda poquet i abans de marxar us deixem un recull de les millors curiositats que hem anat trobant, tot i que segur que ens en deixem moltes, aquestes son algunes de les que recordem.

- Aqui el menjar, quan el veus a la carta, sembla car, però resulta que tot el que demanes és com a mínim per a dues persones, sort que ja sabiem de què anava, ja que sinó, ens hauriem fet un fart de menjar. Problema: t´has de posar d´acord en el què demanes

- Els maniquis dels aparadors, són culons!!! Com la majoria de noies d´aquí, tene el cul rodonet i sortit, doncs els maniquis també

- Desplegament de Visa. Hi ha una campanya bestial de Visa, desde samarretes, a Parasols, Cartells de restaurants, pancartes publicitàries. Deu fer poc que ha arribat.

- No toquen mai el menjar amb els dits, ni per menjar un entrepà! És curi´s que són molt més nets que nosaltres, fins i tot les dependentes de botigues, bars o fleques, sempre es posen alguna cosa per no tocar res amb les mans, encara que sigui una bossa de plàstic girada del revés.

- La Pizza. No és originària d´aqui com tots sabem, però sens dubte les millors que hem probat mai! ... almenys de moment.

- Està mal vist fer Topless, de fet no hem vist a ningú que en faci, però en canvi els Bikinis, sembla que els vagin petits, i totes amb tanga!

- La Platja és el millor lloc per practicar futbol i Capoeira; qualsevol raconet i moment és bo per anar fent uns tocs... desde petits fins a més grans, i tant homes com alguna dona.

- Tots els carrers i platjes que hem estat, sempre hi ha musica. Qualsevol aparatet vell és bo per fer sonar musica i ambientar la gent amb els seus ritmes.

- Amb tanta musica, és fàcil veure a sota qualsevol dutxa de les platges, la gent ballar a sota. Enlloc de que els caigui aigua, sembla una injecció d´adrenalina per ballar.

-Borratxeria. A molts raconets de carrers i carreteres haviem vist aquest nom. No és un bar, és un mecànic!

D´altres curiositats, millor una imatge que mil paraules...


Sempre n´hi ha d´aquests...


Favelas de "luxe" a Salvador. Encara n´hi han de pitjors...


Vam preguntar i era una farmàcia...


Ho traduïu a l´anglès i ja sabreu què és


Transport de tot, també ideal per reposar una estona


Combi. furgona WV de l´any de la picor que fan servir de bus.


"Camió de repartiment a domicili"



Us deixarieu manipular l´esquena aquí???


Fa calor i a qualsevol lloc va bé fer un son.


Un bon sopar, per 48$R ( 19Euros ) entre els dos i recomanat per uns vascos!


Un bon envolcall per hidratar la pell, gratruït i ben natural.


També facial, que ja tenim una edat...


Filé de Peixe o molho de camarão. O sigui un peix bonissim amb gambes i la tira d´acompanyament, per només uns 20 Euros tots dos


Fins aviat, que ja tornem... o no