Total de visualitzacions de pàgina:

17 de setembre 2007

Ja comencem a fer viatge per la Bretanya

Dilluns matí. Avui ja hi molta activitat pels carrers de la Rochelle, Au francesets, a treballar que ja és dilluns! Comencem a conduir cap a la Bretanya. Primera parada abans de començar; un bon esmorzar a Nantes i a comprar una miqueta.




La ciutat és freda, comença a fer fred, i nosaltres ja ho comencem a notar. portarem prou roba d'abric??? comencem a pensar que no.

A mig dia ja anem cap a la costa. Fem parada a a La Baule i Saint-Nazarie. Que bé, ja tornem a veure el mar i ens hi recreem...però no és el mateix. Aquí hi fa fred!!! continuem cap a Carnac i la península de Quiberon. A mitja tarda tenim gana i probem unes ostretes de l'atlàntic. La discusió ja està servida, i també ho comentavem amb els de l'Empordà; Quines ostres són més bones??? les del mediterrà o les de l'Atlàntic??? ja tenim un propòsit gastronòmic: Intentar saber quines ens agraden més.

També passem per Carnac, on haviem llegit que hi havia una espècie de poblat megalític. Quina passada! un munt de pedres en mig d'un camp! ... marxem depressa, jeje
Aquest dia no sabem on anirem, comencem a buscar i al final acabem a Concarneau, un poblet bonic, però ja era de nit i, com que aquests francesos ho fan tot tan aviat, tenim feina a sopar; per no parlar de l'hotel. Acabem dormint en un Etap, una cadena d'hotels de carretera que està prou bé. Acabem descobrint que és una bona manera de dormir bé i baratet, jeje. Repetirem l'experiència.

Aquí deixem algunes fotos d'aquest dia.


Platja de La Baule


Batz sur mer


Camí cap a le croisic. Tots els musclos al decobert! Efectes de la marea


... més fectes. Aqui la oscil.lació és important.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!