Total de visualitzacions de pàgina:

23 de juliol 2006

VIETNAM: Mapa i descripció del viatge de Nuvis

Enllaç a GoogleMaps


La meva dona, ara ja sí, ara ja ho puc dir amb tota naturalitat,
... LA MEVA DONA ...
ha dissenyat el viatje; almenys la idea principal de la ruta que farem.
La idea és el següent: arribem el 26/07 a Hanoi (Nord) i estarem uns dies per allà. Després anirem a tota la zona del nord que és una zona molt muntanyosa i de paisatges increïbles ( ja intentarem anar penjant fotos per que aneu fent boca).
Llavors tornariem a Hanoi d'on agafariem un vol intern fins a Ho Chi Minh ( Saigon ) , visitariem tota la zona del sud i el delta del Mekong, incloent una estada en una illa "paradisíaca" que es diu Phu Quoc. Després de fer la zona sud, ja aniriem pujant per tota la costa fent "paradetes tècniques" per anar assaborint el país i relaxar-nos, que en el fons és el que tot mortal busca, no?
Un cop a dalt ens perdriem uns dies més per la famosa Bahia de Halong ( la bahia de l'anunci d'uns electrodomèstics, recordeu? )
Llavors, tornariem a Hanoi d'on ( snif, snif ) ja agafariem el vol de tornada cap aqui.
Aquesta és la idea, però segur segur, que no ho acabem fent així, i per tant, haureu d'anar seguint les nostres passes per aquest Blog, si voleu es clar. Pel que fa a nosaltres, estarem encantats d'anar rebent els vostres missatges.
RECORDS A TOTS!
(Marc i Sandra)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

hola soc en perico espero q tot os vagi be.quan aribeu digeume algo!quan tingui noticies de vusaltres us escriure!que tingeu sort i disfruteu!records de tots un petonet!

Anònim ha dit...

Hola parelleta!!!
Primer de tot volia dir-vos el greu que em sap no haver viscut amb aquest moment tant important amb vosaltres...el destí i la meva gaferia em van fer una mala jugada. Espero que entengueu que un cop fet el caldet al casament de la Núria se'm va fer molt difícil tallar en sec i marxar, tot i que en cap moment vaig ser capaç de treure'm aquell nus de l'estòmac mentre pensava: "que deuen estar fent aquells gatets i gatetes?" Però bé, de totes maneres us felicito i espero que continueu essent tant feliços com fins ara, però amb un anell al dit mentre esteu a una hamaca disfrutant d'un païs tant paradísiac.
Una abraçada ben forta,
Anna

Anònim ha dit...

MIAU!!! MIAU!!! MIAU!!!. ENHORABONA. ESPERO QUE US VAGI MOLT BÉ EL VIATGE. JA ENS VEUREM QUAN TORNEU.
PER CERT, EL CASAMENT UN 10, LA MEVA VEU UN 0, I EL GATET VA SER UN TIGRE DE BANGALA.
UNA ABRAÇADA,
NISSU.

Anònim ha dit...

hola som la familia feixas i gemma. estem mot contents de tenir noticies vostres. la mama diu que no li fara cap peto a en marc per haber menjar serp, se li han posat els pels de punta. esteu molt macos tots dos a les fotos! i estem contents de que estigeu be. a casa tots estem contents i feliços. la mama esta MOLT BÉ i feliç perquè tothom li diu que estabes molt maca al casament. la gent del poble us ha fet algun regal. aqui també fa molta calor... estem a 37 i estem desfets! no es pot aguantar! cuideuse olt, disfruteu de la lluna de mel!!!!
no penseu que ens oblidem de vosatres perquè us trobem molt a falta! daqui uns añets l'ester vol ser tieta, en pere vol ser tiet i jo la gemma tb i conta la mama que en te moltes ganes!!!i el papa també!!! esta molt content el papa. tot qui molt i molt be. deseguida que podeu doneu senyas de vida. petons de tots i cuideuse molt!! (no mengeu marranades que no volem que us poseu malaltons!!)
petonets de la familia feixas

Anònim ha dit...

hola.,nois! ke tal us va ,ja esteu penjant més fotos,eh? Aki avui sembla que ja no fa tantan calor i esta ploguent un xic.Heu he vist els altres comentaris meu?
ESTERITA

Anònim ha dit...

hola!!!aki no hi ha manera que plogui com deu mana.El menjar ke tal es? Aki tot segueix igual.Bueno aprofiteu al maxim ke akestes vacances seres unikes( viatge de nuvis)Adeu!!!Esterita

Anònim ha dit...

hola!soc la mama magrada saber que el menja sos posa molt be!!!!!!!!!!!!!!!!
magradan molt les excursions que feu!espero q us vagi tot molt be!tingeu molt de cuidado i vigileu amb el menja.os troben tots molt a faltar i amb ganas q arribeu ja,pero ancara queda molt.la cristina a portat las fotos del casament,son molt xules i divertides!de moment tots estan be!i jo tambe!bueno teta dibertiuvus molt i disfrote u molt!!!!!!!!!!1molts petons de tots!adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.